Hæfter og artikler om drill

Ud over de komplette eksercerreglement bruger jeg ofte en række artikler og hæfter som hjælp til at studere eksercits.

Hæfterne er alle produceret af Silas Tackitt. De dækker de centrale dele af “Manual of arms” og han trækker på de forskellige reglementer til at dække og uddybe ting der ikke nødvendigvis er så godt beskrevet i den bog hæftet som udgangspunkt dækker.

Hardee’s revised (1861)

Efter krigen brød ud sluttede Hardee sig til sydstaterne og han endte med at blive korpschef i det vestlige. Som “forfatter” af US army’s 1855 eksercerreglement var han ret kendt. Da der aldrig var blevet optaget copyright på hans oprindelig bog blev den kopieret af trykkerier i både nord og syd. (hans arbejde var udført som en del af jobbet som officer i US army, og alle værker produceret af den føderale regering er ejet af alle. dvs der er ingen copyright på det)
For at stoppe dette og i anderkendelse af at hans eksercerreglement var “skrevet” til korte riflet og soldaterne i stor stil er bevæbnet med de længere musketter, opdaterede han sin sin bog med en lettere ændret Manual of arms.
(PDF af hæftet)

Gilhams (1861)

Tekst
(PDF af hæftet)

U.S. Infantry tactics (1861)

Da krigen brød ud og Hardee tog syd på, stod US army i den pinlige situation at deres primære eksercerreglement var “forfattet” af en officer i sydstatshæren. Samtidigt havde man et enormt behov for bøger, så man skiftede blot forsiden ud, tilføjede Manual of arms for musketter og trykte en nye bog.
(PDF af hæft – musketter ) og (PDF af hæfte -Rifler)

“Casey’s”

I sommeren 1862 reviderede Silas Casey unionens eksercerreglement. I School of the soldier er der reelt kun en ændring – Han fjernede manual of arms for musketter og standardiserede derved unionens våbenhåndtering.
Den store ændring er at Hardee’s bog fra 1855 kun dækkede op til Bataljonsnivauet. Casey tilføjer højere niveauer.
Hæftet her er dog som de andre kun Manual of arms og nogle få andre emner som man som menig kan bruge. (PDF af Hæftet)

Andre hæfter/artikler

booklet – Battalion drill

Left Oblique Aiming Through the Right Interval

Leave a Reply